Medicinální vína

05.02.2015 19:07
Medicinální vína
 
MALTOFERROCHIN 
přírodní sladové víno s vysokým obsahem železa se schopností snadného a účinného vstřebávání železa v zažívacím traktu.
 
Výjimečné vlastnosti MALTOFERROCHINu jsou založeny na přirozené schopnosti extraktu kůry chinovníku podporovat tvorbu žaludečních šťáv, což v přítomnosti organických železnatých a železitých komplexů umožňuje lidskému tělu snažší vstřebávání železa v trávicím traktu. Doporučená denní dávka MALTOFERROCHINu je jedna až dvě sklenky denně.
       Při výrobě MALTOFERROCHINu se dle tradiční receptury Dr. Svatka z roku 1897 pro proces vinného kvašení používá sladový výluh. V dalších krocích se k sladovému vínu přidává vodně-lihový extrakt kůry Chinovníku žlutočerveného obohaceného komplexem železa. Originální výrobní postup je zakončen několikaměsíčním   zráním   MALTOFERROCHINu v klasických dubových sudech. Díky tomuto výrobnímu postupu a péči všech pracovníků počínaje výběrem surovin až po vyexpedování zákazníkovi získává MALTOFERROCHIN nejen nezaměnitelné chuťové, ale i nutriční vlastnosti. Při výrobě nejsou používána žádná další aditiva či konzervanty, víno je pasterizováno.
 
CONDURANGO 
Vyvážené složení CONDURANGA působí příznivě na tvorbu žaludečních šťáv, upravení stavů nechutenství a doporučuje se používat ho v období rekonvalescence. Lze doporučit rovněž jako uklidňující a podpůrný prostředek při léčbě žaludečních vředů a zánětů. Doporučená denní dávka CONDURANGA je jedna až dvě sklenky denně.
       CONDURANGO je vyrobeno na bázi sladového vína, ke kterému je přidán vodně-lihový extrakt popínavé rostliny Marsdenia Condurango. CONDURANGO se stabilizuje zráním v klasických dubových sudech po dobu několika měsíců. Při výrobě nejsou používány žádná další aditiva či konzervanty.
 Přírodní sladové víno s výtažkem z kůry popínavé rostliny Marsdenia condurango podporující činnost trávícího traktu.
       Mechanismus příznivého vlivu extraktu Marsdenia condurango při léčbě vředů a zánětů žaludeční sliznice jsou předmětem již déletrvajícího výzkumu o jehož výsledcích referuje odborná literatura. Pozitivní účinky CONDURANGA, s ohledem na množství odborných publikací na toto téma, lze jednoznačně přisoudit přítomnosti účinné složky - conduranginu.
 
 
Zpět